De goedkoopste aanhangwagens voor Nederland en België!

Accessoires om een motor op een aanhangwagen te vervoeren video presentatie

 

Voor het vervoer van een tweewieler zoals een motor, scooter of (klassieke) bromfiets is het niet strikt noodzakelijk om een speciale motortrailer aan te schaffen. Met behulp van enkele accessoires is het ook mogelijk om een motor op eenvoudige wijze veilig op een universele aanhangwagen te vervoeren. In deze korte video laten wij u graag enkele accessoires zien waarmee u een open aanhangwagen ook als motortrailer kunt gebruiken.

Een set steunpoten biedt extra stabiliteit bij het op- en afrijden van een motorfiets en voorkomt dat de aanhangwagen sterk achterover gaat hellen.

Om een motor op en af te kunnen rijden wordt er gebruik gemaakt van een aluminium oprijplaat. Aluminium oprijplaten zijn er in diverse soorten en maten. Onze universele aluminium oprijplaten hebben als voordeel dat zij een zeer laag eigen gewicht hebben en dus ook makkelijk mee te nemen zijn.

Met behulp van een losse motorsteun kan de motorfiets veilig op de laadvloer van een aanhangwagen worden geplaatst. Deze motorsteunen zijn leverbaar in uitvoeringen die vast op de ondergrond dienen te worden bevestigt, maar ook als losse motorsteunen die los op de ondergrond geplaatst kunnen worden.

Met behulp van enkele spanbanden kan de motor eenvoudig vastgezet worden voor het transport. Voor een motor is er ook een speciale motorspanband verkrijgbaar die over het achterwiel geplaatst wordt.

In de video laten wij zien hoe een motorfiets op een open aanhangwagen vervoerd kan worden. Uiteraard zijn deze accessoires ook geschikt voor het vervoer van een tweewieler op vele andere aanhangwagens zoals bijvoorbeeld plateauwagens of gesloten aanhangwagens.

Eduard  autotransporter 4x2m met 10cm borden en oprijplaten

Bekijk hier alle open aanhangwagens